De nieuwe RAC-toestellen, met ingebouwde wifi en 10 jaar garantie op de compressor
15-05-2017

Naar goede gewoonte introduceert LG opnieuw enkele nieuwigheden in het RAC-gamma.  

1.Een verlaagd energieverbruik

2.Een gloednieuwe verzorgde app om het toestel mee te bedienen dmv de geïntegreerde wifi.

3.Een gezondere omgevingslucht dmv plasmaster ioniser

4.10 jaar garantie op de compressor. 

1.Door gebruik te maken van de unieke invertertechnologie van LG, wordt het energieverbruik van, zowel in koel- als verwarmingsmodus verlaagd en wordt een langere levensduur van de inverter compressor gewaarborgd.

2.LG heeft recent de ‘smart thinq-technologie’ ontworpen, waardoor nagenoeg alle LG RAC-toestellen, kunnen worden bestuurd via één app op uw smartphone, via een geïntegreerde wifi-functie in de indoor unit. Dit laat de gebruiker toe om altijd en overal zijn airco te controleren of aan te zetten van op het werk, om vervolgens in een aangenaam koele woning te kunnen thuiskomen. Bovendien is de directe wifi-verbinding uniek op de markt!

3.Maar er is meer! Want LG heeft niet alleen gedacht aan   de temperatuur van uw omgevingslucht op uw wensen af te stemmen, maar daar bovenop zorgt LG er met behulp van efficiënte filters en luchtreinigingstechnologie voor dat u beschermd bent tegen bacteriën en allergenen die door de lucht kunnen worden overgedragen. 

4.Wat nieuw is dit jaar, is dat alle RAC-binnenunits met ingebouwde WiFi ook op een multi-split buitenunit kunnen worden aangesloten. De nieuwe Standaard Plus (PM reeks), de nieuwe Artcool (AM-reeks) en de nieuwe Multi Deluxe(DM reeks), allen voorzien van een 4-wegswing, comfort functie. 

5.De leaflet met de RAC wandunits 2017 en het inlegblad met de karakteristieken kan je rechtstreeks downloaden via onze website.

Aarzel niet en neem een kijkje