Dit voorjaar stellen we graag de nieuwe LG Multi V 5 aan u voor
27-04-2017

Het Multi V 5 warmtepompsysteem werd ontworpen met als oogpunt een nog betere prestatie en comfort te kunnen leveren, een nog langere levensduur te verzekeren en de gebruiks-, onderhouds- en energiekosten te drukken.

Verbeterde prestatie en comfort

Door de unieke Dual sensing control kan het comfort op een meer verfijnde manier worden  geëvalueerd. Dit gebeurt door niet alleen de temperatuur te meten, maar tevens de luchtvochtigheid nauwlettend te controleren, waardoor een beter inzicht wordt verkregen m.b.t. de voelbare en latente warmtelast.  Bovendien wordt d.m.v. deze gegevens een betere vermogensberekening gemaakt en wordt overmatige koellast voorkomen. Dit uit zich in een meer comfortabele omgeving en een lager energieverbruik. 

Het comfort wordt ook aanzienlijk verbeterd door de geoptimaliseerde verwarmingsmodus. Dit wordt mogelijk gemaakt door een verscheidenheid aan factoren: de gescheiden ontdooiing, smart olieretour, vapor injectie en dual sensing control; waardoor de Multi V 5 continu kan verwarmen.

Daarenboven heeft LG de mogelijkheid gecreëerd om een grotere capaciteit (26pk)  buitenunit te ontwerpen. Dit dankzij de innovatieve biometrische ventilator, een vierzijdige warmtewisselaar en verbeterde prestaties van de compressor. 

Langere levensduur en lagere kosten

Dankzij de Ocean Black Fin coating wordt de levensduur van het product aanzienlijk verlengd. De Multi V 5 is namelijk beschermd met een tweezijdige, dubbele laag coating tegen zand, zout en andere corrosieve elementen, waar deze toestellen in buitenopstelling aan kunnen blootgesteld worden en de hydrofiele folie voorkomt dat het water zich aan de lamellen van de warmtewisselaar hecht. Hierdoor gaan de gebruiks- en onderhoudskosten omlaag.

Als bekroning heeft Eurovent na uitgebreide tests in onafhankelijke laboratoria deze topspecificaties bevestigd.