LG Multi V S als totaaloplossing voor lucht- en vloerverwarming
04-12-2020

LG biedt een perfecte totaaloplossing voor verwarming van je woning dankzij de Multi V S R32 buitenunit in combinatie met luchtverwarming voor in de slaapkamer en vloerverwarming voor in je leefruimte. Deze zal beschikbaar zijn in vermogens 12, 14 en 16 kW. Zowel in 230 V mono als in 3 x 400 V + N.  Technische fiches kan je hieronder downloaden. 

VOORDELEN nogmaals op een rijtje : milieuvriendelijke koelmiddel R32, 68% lagere Global Warming Potential,  beter rendement door R1 compressor, EER = 4,2 & COP = 5,15 (voor 14kW buitenunit), compacte vormgeving (1 ventilator), 20% minder koelmiddelinhoud, Ocean Black Fin Coating. 

Nieuw zijn de LG Multi V hydrokits R32 voor wandmontage in vermogens 5.6kW, 7 en 9kW. Geschikt voor toepassingen zoals vloerverwarming en aanmaak sanitair warm water (tot 50°C). De Multi V hydrokit is uitgerust met een Grundfoss circulatiepomp, een back-up heater 6kW en gebruiksvriendelijke RS3 bediening. Eenvoudige installatie configuratie, temperatuur- en werkingsinstellingen, timerfuncties, voorrangsregeling voor sanitair warm water. Sanitaire warm water kit PHLTA en de boilier zijn optioneel. 

Mogelijkheid tot WiFi aansturing via extra WiFi module.

Voor de slaapkamers is er ruime keuze voor luchtverwarming (en in de zomer voor verkoeling) via Multi V 1-wegcassettes, 4-wegcassettes, duct en wand units, Artcool Mirror, Artcool Gallery, vloermodellen met of zonder omkasting en zoveel meer …

Ook de Multi V console units op R32 in vermogens 2.2kW, 2.6kW, 3.5kW en 4.5kW zijn perfect toepasbaar op de de nieuwe line up R32 buitenunits.